Povinné antigenní testování v JhP: (05.03.2021)

v souladu s vládním nařízením vzniká zaměstnavatelům povinnost zahájit plošné a pravidelné testování zaměstnanců antigenními testy na koronavirus. Zaměstnanci jsou povinni na výzvu zaměstnavatele testování podstoupit.

Antigenní testování zahajujeme ve firmě BOSCH DIESEL s.r.o. v neděli 7. března. V každém závodě budou nově vytvořena testovací centra, do kterých zaměstnanci budou docházet na testování a odběry vzorků. Samotné testování nám v jihlavském závodě Bosch bude zajišťovat nestátní zdravotnické zařízení MEDICA SEVER s.r.o. Na každém úseku je určen koordinátor antigenního testování, který bude mít na starost koordinaci testování pro daný úsek.

Přípravný tým celého antigenního testování v JhP se snaží udělat maximum pro to, aby testování v našem závodě probíhalo hladce a mělo klidný průběh.
Prosíme Vás, buďte nám při tomto složitém procesu nápomocni a vždy respektujte pokyny od svých nadřízených.

více informací v přiloženém souboru